Slide background

Polijsten 

Als trotse bezitter van uw boot besteedt u natuurlijk het liefst uw vrije tijd in het varen en vertoeven aan boord. Toch vraagt de gelcoat of lak van uw boot na verloop van jaren extra vorm van aandacht. Door de jaren heen zult u zien dat uw boot een doffe uitstraling krijgt of doffe delen gaat vertonen. Hiernaast zal uw boot ook telkens sterker vuil gaan vasthouden en is het vaak niet meer mogelijk om uw boot echt goed schoon te krijgen.

Uitdaging…

Wanneer u dit bekend voorkomt staat u voor de uitdaging om uw boot compleet te moeten polijsten- en poetsen. Naast het geduld is hiervoor ook bepaalde kennis van zaken en het juiste gereedschap vereist. Een combinatie van professionele tools en onze ruime ervaring op dit vakgebied biedt u hierin een oplossing. De gelcoat of lak van uw boot wordt opgewerkt naar een diepe hoogglans. Hiernaast wordt ook de egale kleur weer verkregen.

Na deze stap is het belangrijk om alle gepolijste delen te conserveren. Hierbij wordt een laag aangebracht die duurzame bescherming biedt tegen UV-straling en weersinvloeden van buitenaf. Het conserveren wordt standaard door ons uitgevoerd na het polijsten. Meer informatie over het conserveren vind u hier.

Krassen & Beschadigingen

Wanneer uw boot krassen- en beschadigingen in de gelcoat heeft dan kunnen wij deze voor u wegwerken door middel van matteren. Meer informatie over matteren vind u hier.

Wasprogramma

Teak Reiniging

Polijsten

Matteren

Poetsen

Interieur Reiniging

 

Naar gallerij